lauantai 22. syyskuuta 2012

Akun ja Pikon kanssa Senaatintorilla!

Olipahan kokemus!

Tänään Helsingissä vietettiin Autonomian aika -festareita ja samalla auton vapaapäivää. Senaatintori oli vaihtunut hevostoriksi, jossa esiinnyimme Pikon, Akun ja poitsujen omistajan kanssa. Voin sanoa, että on aika upeeta istua hevosen selässä Helsingin tuomiokirkon juurella, auringon paistaessa ja syksyn tarjotessa vielä viimeisiä lämpimiä päiviään - ja kaiken lisäksi iloisten ihmisten ympäröimänä! Fiilis paikan päällä oli ihan mieletön!


Aamu lähti käyntiin kahdeksan pintaan, kun lähdettiin ABC:n pihasta kohti Helsinkiä. Keskustassa  on muutenkin aina yhtä ihanaa ajaa hevostraikun kanssa, mutta jotta elämään saataisiin vielä lisää jännitysmomentteja, käytiin vielä Yliopistonkadun toisessa päässä kääntymässä, ja toteamassa, että jollei auto hyppää betoniporsaiden ylitse, niin on pakko peruutella takasin päin ja kiertää toisesta suunnasta... Loppujen lopuksi pääsimme perille tapahtumapaikalle - ja vielä ihan ajoissa!


Piko tsiigailee, että mihin ihmeeseen sitä ollaan jouduttu :D

Päivään kuului kaksi katrilliesitystä Senaatintorilla, Ville Virtasen käskyjulistuksia Silvolan Hemmingin selästä, hevoshuutokauppa (Piko "myytiin" 150 ruplalla ;) sekä kulkue ratsupoliisien johdattamana Espan läpi Hietalahdentorille ja sieltä takaisin.

Piko oli tapansa mukaan niin nätisti! On uskomatonta millaisen luonteen ja hermot tuo vasta 5-vuotias ruuna omistaa. Ei haitannut ohitse rämistelevät ratikat eikä värikkäät ilmapallot!
Ei kyllä ihan jokaisen hevosen kanssa voisi lähteä tuollaiseen tapahtumaan ratikoiden, isojen yleisömassojen, pyöräilijöiden, ilmapallojen, bussien, rumpalistien, valokylttien ja räpsyvien salamavalojen sekaan. Kaikki meni kuitenkin hienosti, vaikka Aku kävikin aika töräkkänä ja puuhaili omia piffipaffisarjojaan pitkin matkaa. :D 

Enempää höpisemättä päivä oli hieno, ja alta löytyy kuvia!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti